Se dagens badtemperatur

Storstugor

Storstugorna är vinterbonade, det finns åtta stycken och hyrs ut även under vinterhalvåret. De är de första stugorna du ser på vägen ner till oss på campingen. Dessa stugor är de absolut populäraste bland våra gäster! Stugorna är 70 kvm stora så de är som ett litet hus.

Det är 150 meter till badet och receptionen samt 100 meter till Degernäs Herrgård som har en utsökt restaurang och med fullständiga rättigheter.

Golfbanan slingrar sig förbi stugorna endast 50 meter från 12:ans fairway.

Stuga nr 3 är delvis variationsanpassad. Stugan har ett separat sovrum med två enkelsängar, varav den ena är höj- och sänkbar. Bäddsoffa för 2 personer i allrummet och en större toalett och dusch. Köket ser likadant ut som hos övriga stugor. Ramp till ytterdörren.

 

Öppen altan med utemövler under tak.

Öppen altan med utemöbler.

Stort kök med mycket utrymme, kyl och frys, mikro och kaffekokare.  

Stugorna har separat kök med kyl och frys, mikro och kaffekokare.

Varje stuga har uteplats under tak med trädgårdsmöbler.

Stugan består av ett stort allrum möblerat med bäddsoffa (för 2 personer) samt tv med kanalerna 1,2,4 (boxer kan medtas för fler kanaler).

Stugan består av två separata sovrum med plats för 4 personer. Perfekt när du vill stänga dörren om dig och ha en god natts sömn.

Stor toalett med dusch. 

Sovrum med två separata sängar.

Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta  Lär dig mer