Anläggningen

Degernäs Camping är en familjecamping i naturskönt läge vid Möckeln. Närheten till sjön gör att flera av våra husvagnsplatser har sjöutsikt och på området finns härliga promenadstigar längs med vattnet. Vår badplats med sandstrand är populär bland våra campinggäster och varma dagar blir det snabbt liv och rörelse på stranden.

Degernäs camping har 62 campingplatser med el, varav 20 st är säsongsplatser, 30 stugor och ca 20 tältplatser. Sanitet nyrenoverad 2020.

För den golfintresserade ligger första tee ett par 100 meter från campingplatsen. I anslutning till campingen finns också en restaurang, Degernäs Herrgård, som erbjuder god mat i en härlig miljö.

Hör av dig till oss så skapar vi ett boendepaket som passar Er!

Under 2021 är Degernäs camping öppen från 1/5 – 30/9. Fullservice under perioden 21/6 – 15/8. Under tid utanför fullservice har receptionen öppet andra tider, se första sidan eller Facebook. Vi rekommenderar därför alla gäster utanför fullserviceperioden att förboka sin vistelse för att säkerställa att personal finns på plats för att ta emot er vid ankomst.

Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta  Lär dig mer