Se dagens badtemperatur

Anläggningen

Degernäs Camping är en familjecamping i naturskönt läge vid Möckeln. Närheten till sjön gör att flera av våra husvagnsplatser har sjöutsikt och på området finns härliga promenadstigar längs med vattnet. Vår badplats med sandstrand är populär bland våra campinggäster och varma dagar blir det snabbt liv och rörelse på stranden.

Degernäs camping har 62 campingplatser med el, varav 20 st är säsongsplatser, 30 stugor och ca 20 tältplatser. Sanitet nyrenoverad 2020.

För den golfintresserade ligger första tee ett par 100 meter från campingplatsen. I anslutning till campingen finns också en restaurang, Degernäs Herrgård, som erbjuder god mat i en härlig miljö.

Hör av dig till oss så skapar vi ett boendepaket som passar Er!

Degernäs camping har öppet -1/5 – 30/9 varje år. Fullservice under perioden 20/6 – 14/8. Tillåter vädret kan vi öppna tidigare och stänga senare, detta uppdateras på hemsidans första sida och sociala medier.  Under tid utanför fullservice har receptionen öppet andra tider, se första sidan eller Facebook. Vi rekommenderar därför alla gäster utanför fullserviceperioden att förboka sin vistelse för att säkerställa att personal finns på plats för att ta emot er vid ankomst.

I receptionen finns kall dricka och kallt vatten! 

Med öppen gräsmatta, bord och bänkar kan du njuta ordentligt. Sitter du på verandan så ser du både sjön och har uppsikt över lekplatsen så barnen kan springa fritt medans du sitter och njuter.

 

Många av våra platser ligger vid sjökanten.

Både vagnar och stugor har vackert läge.

Platserna är i snitt 10 * 10 meter så du har gott om plats.

Minigolfbana

 

Saniteten är renoverad 2020.

Saniteten är renoverad 2020 med fem fina duschrum, en familjetosalett/dusch och en  tillgänglighetsanpassad toalett/dusch.

Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta  Lär dig mer