Se dagens badtemperatur

Detta är en exempelsida. Den skiljer sig från ett blogginlägg genom att den finns kvar på samma plats och kommer att visas i din webbplatsnavigering (i de flesta teman). De flesta börjar med en Om-sida som presenterar dem för potentiella besökare. Den skulle t.ex kunna ha följande innehåll:

Hej där! Jag är cykelbud på dagen, blivande skådespelare på natten och detta är min blogg. Jag bor i Örebro, har en katt som heter Lurv och jag gillar Pina Coladas. (och att simma i Göta kanal).

… eller något liknande detta:

Företaget AB grundades 1971 och har sedan dess varit den största leverantören av grunk-manicker på den svenska marknaden. FAB finns i utkanten av Grönköping, har drygt 20 000 anställda och läser veckobladet varje år.

Som ny WordPress-användare bör du gå till din adminpanel för att radera denna sida och skapa nya sidor för ditt innehåll. Lycka till!

Nyheter

Vill du bli Tommys kollega säsongen 2024?
Vill du bli Tommys kollega säsongen 2024?

Vi vill ha ett brett spektra av individer och åldrar. Tror du att du kan tillföra oss något så tveka inte att söka. Vi har ett flertal platser att fylla inför vår kommande säsong. Det som är gemensamt för alla uppdrag är att du är engagerad, driven, självständig och...

läs mer
Igår…
Igår…

... Landade en gäst i en av våra Storstugor och vi fick en spontan reaktion - "Vilken stuga! Så stort och riktigt kök!". Det är inte alltid lätt att förmedla alla möjligheter vi har och bland annat hur stora våra Storstugor är. Storstugorna är på 70 kvm och har 2...

läs mer
Maj – 2024
Maj – 2024

Vill ni komma till oss i maj så finns det ett fåtal stugor kvar under Kristi himmel färdshelgen 17-19 och 24-26 maj. Många andra helger och veckor är fullbokade så vill ni komma så boka snarast.

läs mer
Degernäs Massage
Degernäs Massage

Missa inte att avnjuta en massage när du bor hos oss, eller bara är på genomresa. Olivia är välutbildad och kan verkligen hjälpa dig att slippa smärta i muskler och leder. Boka tid via oss på reception@degernascamping.se eller Degernäs massages facebook sida.

läs mer

Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta  Lär dig mer