Se dagens badtemperatur

Aktiviteter i närområdet

Information om aktiviteter och sevärdheter i Degerfors och Karlskoga, besök turistbyråns hemsida; http://www.visitkarlskogadegerfors.se eller Visit Värmland.

Degerfors

Degerfors Golf – Golfbana i direkt anslutning till campingen.

Stora Valla – Gör ett besök på Stora Valla och heja fram vårt röd/vita fotbollslag – Degerfors IF som i år spelar i Allsvenskan, och/eller titta in i fotbollsmuséet.

Stora Halla – Gör ett besök i Stora Vallahallen och se vårt härliga föreningsliv eller heja fram vårt elitvolleybolldamlag – Orion.

Dressinbanan  Cykla dressin från Degerfors ända ner till Gullspång om du vill. Start vid Ängebäck. Kontakt Turistbyrån telefon 0586-483 93.

Berget Kulturcentrum – Besök Berget. Träffa alla djur, vandra i Sveafallen,  handla något i de små handelsbodarna, titta in i arbetarmuséet och avsluta kanske med ett besök i cafét.

Karlskoga

Boda Borg – Ett äventyrshus med Questar, nervkittlande utmaningar som du och ditt lag skall klara er igenom. Spänningen stiger för varje sekund då ni ger er ut på okänd mark.
I lag om 3 till 5 personer hjälps ni åt att ta er fram från utmaning till utmaning. I en Quest finns det mellan 2 och 5 spännande utmaningar. Ledig klädsel och gymnastikskor är lämpligt för denna aktivitet.

Fiffiga Huset – En experimentverkstad intill Alfred Nobels eget laboratorium fullt med spännande experiment för barn i alla åldrar. Prova på ytspänning i såpbubbelbadet och lyssna till ekot i ekoröret. Här finns grunderna till naturvetenskap, teknik och kemi.

Karlskoga Motorstadion – Banracing, roadracing, drifting, träffar, allmän åkning och hyr-kart. Bli racerförare för en dag. Hyr bil på Gelleråsens Motorstadion som är en av landets mest traditionsrika tävlingsbanor

    Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta  Lär dig mer