Se dagens badtemperatur

Våra stugor

Storstuga 70 m2

Storstugorna är vinterbonade och ligger vid nedfarten till campingen. Det är 150 meter till badet och receptionen samt 100 meter till Degernäs Herrgård som har en utsökt restaurang. Golfbanan slingrar sig förbi stugorna endast 50 meter från 12:ans fairway. Stugan består av två sovrum med plats för 4 personer, ett stort allrum möblerat med bäddsoffa (för 2 personer) samt tv med kanalerna 1,2,4 (boxer kan medtas för fler kanaler), kök med kyl och frys, mikro, kaffekokare, stor toalett med dusch. Varje stuga har uteplats under tak med trädgårdsmöbler.

Sjöstuga 11 m2

Campingstugorna ligger endast 35 meter från vattnet i direkt anslutning till badstranden. Stugorna har fyra bäddar i våningssängar samt ett komplett kök med kaffekokare och kylskåp. Stugorna har endast kallvatten. Det är 50 meter till duschar och toaletter.

Lillstuga 17 m2

Stugorna ligger vid nedfarten till campingen. Stugorna har två våningssängar i ett separat rum. I stugan finns ett komplett kök med kaffekokare, kylskåp och mikro. Stugorna har duschutrymme med varmvatten och toalett.

Älvstuga 25 m2

Älvstugorna är vinterbonade och ligger c:a 40m från Letälven. Det är 100 meter till badet och receptionen samt 300 meter till Degernäs Herrgård som har en utsökt restaurang. Stugan består av sovrum med plats för 2 personer, ett stort allrum/kök möblerat med matbord, bäddsoffa (för 2 personer) samt tv med kanalerna 1,2,4 (boxer kan medtas för fler kanaler), kök med induktionspis med ugn, kylskåp, diskmaskin, mikro, kaffekokare, stor toalett med dusch. Varje stuga har uteplats med trädgårdsmöbler.

OBS. Djur ej tillåtna.

 

Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta  Lär dig mer